Qui som

Fast Money som una organització especialitzada en oferir diners a l’instant als seus clients mitjançant la compra o l’empenyorament de béns.

Som una empresa amb seu a Girona amb més de 10 anys d’esperiència aportant solucions de finançament personalitzat als seus clients. Disposem de diverses oficines a les comarques de Girona per estar a prop dels nostres usuaris.

 • Més de 10 anys al seu servei.

  En tot aquest temps el servei i l’atenció als nostres clients han evolucionat fins al dia d’avui que oferim serveis a mida i amb un tracte personalitzat i amb total discreció.

 • Innovem per ajustar-nos a les seves necessitats.

  A Fast Money som conscients que els temps canvien i alhora també canvien les necessitats dels nostres clients i per això constantment innovem i desenvolupem nous productes que s’ajusten millor a aquestes necessitats.

 • Fem tot el possible perquè conservi el seu patrimoni.

  A diferència d’altres cases d’empenyorament, a Fast Money fem tot el possible perquè els nostres clients conservin el seu patrimoni i per això els nostres contractes són sense límit de temps. Contacta amb nosaltres i estarem encantats d’explicar-te les nostres opcions i sempre amb la màxima discreció.

 • Preus directes i sense intermediaris.

  Comprem al major i al detall, per això podem ofererir la màxima valoració.

 • Màxima transparència.

  La transparència és un dels nostres factors diferencials més importants. Tots els nostres contractes són clars, sense lletra petita i inclouen la fotografia del bé empenyorat. Les nostres bàscules estan calibrades i segellades oficialment. Pesem sempre les peces presencialment davant el client.

 • Màxima seguretat.

  Les nostres oficines disposen del màxim nivell de seguretat (superior al que tenen la majoria d’establiments de joieria) perquè vostè tingui la tranquilitat que els objectes que dipositi a Fast Money seran perfectament custodiats.